WerkwijzeGezien de huidige evolutie in de wereld van de burotica, kunnen we stellen dat de klant steeds beter op de hoogte is van de verschillende types machines die er bestaan. De klant weet bijgevolg zelf welke machine het beste bij hem past.
De tijd dat we machines verkochten ligt stilaan achter ons.
We verkopen nu oplossingen !

Daar apparaten meer en meer gedigitaliseerd worden, zijn deze toestellen ook volledig integreerbaar in een PC omgeving of netwerk. De evolutie brengt met zich mee dat we bij de klant eerst de paperflow in kaart brengen zodat de juiste keuze gemaakt kan worden van welk apparaat op welke locatie het meeste rendement zal opleveren.
We spreken nu van een paperflowconsultant. Deze persoon moet vooral technisch onderlegd zijn. Hij zal voor u steeds de beste oplossing voorstellen rekening houdend met verschillende factoren zoals; noden, kostprijs, rendement, flexibiliteit, automatisatiemogelijkheden en dus BESPARING ! We komen dan ook tot een totaal-oplossing voor de klant waarbij we trachten één aanspreekpunt te creëren voor alle problemen binnen zijn bureauomgeving.

Burotec biedt u de mogelijkheid om dit te realiseren ! u kan bij ons terecht voor alle technische aspecten met betrekking tot een machine maar ook voor de aanschaf ervan; kopen of leasen al dan niet met een onderhoudscontract.
Onze toestellen staan garant voor een uitstekende kwaliteit en ook voor het onderhoud ervan kan u rekenen op onze jarenlange ervaring en know-how van copiers, faxen, printers en MFP's !