Cloudcommunicatieplatform 

image Burotec

Gedaan met het gedoe van een eigen telefooncentrale voor uw bedrijf of organisatie. Say hello to Fonzer, een telefonie-oplossing vanuit de cloud. Alle functies die u nodig heeft, vindt u op een speciaal platform en u kunt uw tarieven aanpassen op maat van uw bedrijf, werkgroep of organisatie. Handig, toch? 

image Burotec

SERVICE 

Fonzer is enorm intuïtief en vooral erg gebruiksvriendelijk. De gemakkelijke gebruiksinterface is kleurrijk, mooi en goed geordend. Hij is gericht op productiviteit en efficiëntie. U kunt trouwens zonder moeite een belplan opstellen voor al uw werknemers. Fonzer is voor ieder soort bedrijf, werkgroep of organisatie geschikt, of u nu 2 telefoons of honderden hebt. Toch blijft u als beheerder een centrale rol behouden, waardoor u een perfect overzicht heeft over wat er gebeurt in uw bedrijf. Bellen wordt op deze manier intuïtief en eenvoudig! 

  • Kies zelf uw bereikbaarheid
  • Intuïtieve interface
  • Integraties
  • Eenvoudig beheer
  • Schaalbaar
  • Optimale beveiliging

Centraliseer uw telefonie-omgeving en vereenvoudig het beheer. Op die manier houdt u uw kosten onder controle en geniet u tegelijkertijd van een hoge kwaliteit en professionele service op maat. 

Ken bestaande en nieuwe nummers toe en bepaal zelf hoe de oproepen aan elk van deze nummers binnen én buiten de openingsuren ontvangen worden. Rechtstreeks aan een belgroep, via een keuzemenu en/of een wachtrij, op een uitzonderlijk moment alle oproepen doorverbinden naar een mobiel of ander nummer, … Alles is mogelijk met Fonzer. Met de Click2Dial-functie klikt u gewoon op een link op uw computer en u kunt beginnen met bellen! 

Het is helemaal niet moeilijk om verschillende soorten telefoons of computer aan te sluiten op uw Fonzer-centrale. Zo kunt u met kantoortelefoons, normale telefoons, smartphones of zelfs computers bellen via Fonzer. Hiermee kunt u dus telefonisch, via de app of via Microsoft Teams meedoen aan de activiteiten van uw bedrijf, en zonder enige moeite. 

De online telefooncentrale van Fonzer is een zeer veilig systeem, waardoor u op uw twee oren kunt slapen als u gebruikmaakt van Fonzer. Ze hebben niet alleen intelligente en zelflerende inbraakdetectie-algoritmes ingebouwd, maar ook telefoongesprek- en gegevensversleuteling, zodat u met het volste vertrouwen kunt bellen. 

INTEGRATIES 

Fonzer heeft enkele interessante partnerschappen met andere softwaresystemen. Zo hebben ze een API gecreëerd voor onder andere Whise, Deskflow, Teamleader en SAP. De intelligente online telefooncentrale sluit dus perfect aan op de noden van uw bedrijf!