image Burotec

INTEGRATIES 

 

Bij Burotec hebben we rekening gehouden met de moderne noden van uw bedrijf. Het is belangrijk dat u uw facturatiesoftware kunt koppelen met uw (eigen) software of websites. Kijk bijvoorbeeld naar webshops, CRM-software of specifieke software voor uw activiteiten. 

Eigenlijk is het principe heel simpel. Alle facturen die in uw facturatiesoftware tevoorschijn komen, worden gewoon geïntegreerd in MyBurotec. Of het nu aan- of verkoopfacturen zijn, alles wordt geïntegreerd via ons programma, en u kunt zelfs uw CRM-software verbinden aan de software van uw boekhouder. Wat een gemak! 

En wist u zelfs dat uw klanten uw facturen kunnen betalen via Mollie, KBC of Payconiq? Ze betalen dus via een link of QR-code, en moeten dus niets meer op de “oude manier” overschrijven. Ook u bent goed met KBC Touch, want u kunt tot wel 30 facturen tegelijk betalen vanuit uw bank! 

U kunt trouwens ook nog andere bankrekeningen koppelen aan ons facturatieprogramma! Zo worden automatisch uw betalingen gecontroleerd, worden er herinneringen gestuurd en krijgt u een financieel overzicht. Dat is weer een pak overzichtelijker en een hoop tijd bespaard, want Burotec denkt aan uw gemak. 

 

 

WAAROM IS EEN FACTURATIEPROGRAMMA ZO BELANGRIJK? 

 

Als u nog handmatig factureert, begrijpt u waarschijnlijk waarom er in de bedrijfswereld zo veel wordt ingezet op een uniforme, digitale factuur. Ze is efficiënt en uw workflow wordt er veel sneller door gemaakt. Een paperless kantoor heeft dus verschillende voordelen. 

 

Onvergetelijk

Doordat de facturatiesoftware werkt met uniforme .xml-facturen, kunnen ze werkelijk overal worden gebruikt. Wanneer u nog handmatig facturen opstelt, moet u er steeds voor zorgen dat de belangrijke informatie wordt ingevuld en dat u niets vergeet. Dit kunt u al eens snel vergeten. Ook wanneer een klant vergeet te betalen, is het veel gemakkelijker om dit onmiddellijk op uw software-workflow te bekijken dan elke keer te controleren of die ene klant wel betaald heeft. 

 

Wist u trouwens dat u met facturatiesoftware niets meer zelf moet opstellen? Het enige wat u hoeft te doen, is de gegevens invullen en de factuur versturen. U kunt er zelfs voor zorgen dat klanten gewoon kunnen betalen via Payconiq of een andere bank-app! Het wordt dus tijd om uw oude methode via Excel, Word of gewoon op papier de laan uit te sturen en een professioneel bedrijfsproces via een facturatieprogramma te verwelkomen! 

 

Heeft u toch graag uw facturen nog op papier? Dan is Burotec, een slim technologiebedrijf uit Sint-Niklaas, uw beste partner, want wij hebben een interessant gamma aan professionele printers, MFP’s en kantoorbenodigdheden! Wij zijn er om uw bedrijfsprocessen eenvoudiger, efficiënter en sneller te maken.