image Burotec

VOOR BOEKHOUDERS 

 

In onze facturatiesoftware hebben we een handig boekhoudersaccount geïntegreerd, waardoor het voor u gemakkelijk wordt om uw klanten op te volgen. Het is een klantenportaal waar u hen moeiteloos kunt opvolgen. Bij het afsluiten van het kwartaal importeert u gemakkelijk volledige dossiers in uw eigen boekhoudsoftware in de vorm van foutloze en eenvoudig te verwerken UBL-facturen. 

Het is gemakkelijk om uw software aan te passen aan uw noden of die van uw klanten. Zelfs de huisstijl is aanpasbaar! MyBurotec is trouwens gemakkelijk te koppelen aan 20 bestaande boekhoudpakketten, en u kunt heel eenvoudig digitale facturen exporteren. Afhankelijk van uw boekhoudsoftware kunt u dossiers uit uw software in myBurotec importeren, CODA-bestanden uit myBurotec naar uw boekhoudsoftware sturen of zelfs facturen als boekingsvoorstellen importeren in uw software. Alles wordt perfect aangepast aan uw manier van werken. 

Ons platform zorgt voor één centraal punt voor alle documenten die een boekhouder nodig heeft. Geen gedoe meer met documenten zoeken in eindeloze digitale mappen en kasten afschuimen. De facturen staan gewoon klaar in de boekhouding van uw klant als boekingsvoorstel, en alles is afgestemd op het Peppol-netwerk. Zo gemakkelijk is uw boekhouding nog nooit gegaan!