Heftig, hét platform om een professionele bedrijfswebsite te bouwen.

image Burotec

Zelf een professionele website maken? bij Burotec aan het juiste adres. Heftig is hét platform om een professionele bedrijfswebsite in elkaar te steken, zonder al te veel moeite! Lees verder om te ontdekken wat u van ons kunt verwachten. 

Klik hier voor een gratis audit voor de digitalisering van uw bedrijf.

uw website

UW EIGEN PROFESSIONELE WEBSITE MAKEN

Via het speciale platform Heftig kunt u uw website in een fluitje van een cent en bovendien volledig gratis zelf maken. Eigenlijk heeft u geen enkele programmeerkennis nodig, en kunt u toch een aantrekkelijke en commercieel interessante website in elkaar steken! 

HOUD DE CONTROLE

Alleen u beslist wat er op uw bedrijfswebsite komt te staan. In Heftig kunt u zo veel zaken aanpassen als u wilt, en dat helemaal gratis en zonder gedoe! 

PRIJZEN 

Maakt u zelf een professionele website? Dan is dat helemaal gratis! Als u uw website wilt laten onderhouden en hosten door Burotec, betaalt u slechts 395 euro per jaar. Als u uw professionele website wilt laten maken, betaalt u 840 euro (8 werkuren door onze experts). 

SERVICE 

Bij Burotec is uw website steeds veilig, up-to-date en onderhouden. Niets komt zo professioneel over dan een goede bedrijfswebsite die bijgewerkt is en er goed uitziet. Het Heftig-platform is hier onze ideale zakenpartner voor. U kunt bij ons ook een professionele website laten maken, helemaal naar uw wensen en noden. 

image Burotec

tips

Hieronder vindt u een paar tips om uw website zo efficiënt en aantrekkelijk mogelijk te maken: 

WERK UW BEDRIJFSWEBSITE BIJ EN ONDERHOUD HEM

Het is belangrijk om de informatie die uw professionele website bevat af en toe bij te werken, zodat u steeds de juiste informatie doorspeelt aan uw (potentiële) klanten. Dit zijn bijvoorbeeld adresgegevens, tarieven of facturatiegegevens. 

Een website moet ook onderhouden worden. Dit wil zeggen dat hij moet worden aangepast aan de nieuwste technologieën, en dat hij moet beveiligd worden tegen hackers en andere bedreigingen. Bij Burotec, een slim technologiebedrijf uit Sint-Niklaas, bieden we een onderhouds- en hostingservice aan tegen een zeer democratische prijs. 

LAAT UW WEBSITE INDEXEREN EN SCOREN IN GOOGLE

Google is tegenwoordig veel meer dan een handige zoekmachine. U kunt er verschillende dingen mee doen, zoals websites laten indexeren en scoren. Wat wil dit zeggen? Dat u uw website laat analyseren door Google. Na afloop geeft het u informatie over hoe uw website is geïndexeerd in de zoekresultaten, hoeveel bezoekers u krijgt en hoe goed uw website het doet op Google. U krijgt ook tips om uw website interessanter te maken voor de zoekmachine. 

Op deze manier creëert u de ideale bedrijfswebsite, die is aangepast aan uw publiek en aan de zoekresultaten van Google. Als u uw website laat maken en/of onderhouden en hosten door Burotec, doen onze medewerkers dit voor u. Hulp nodig? Dan helpen we u graag verder. 

KOPPEL UW WEBSITE AAN SOCIALE MEDIA

Tegenwoordig is het niet alleen belangrijk om uw website er aantrekkelijk uit te laten zien, maar om ook actief te zijn op sociale media. Op deze manier kunt u veel meer mensen overtuigen van uw verhaal, en kunnen ze op de voet volgen waar u mee bezig bent. Daarom kan het interessant zijn om uw sociale mediakanalen te linken aan uw website. Via Heftig is het heel eenvoudig om uw Facebook, WhatsApp, Instagram, Pinterest, LinkedIn en Twitter te linken aan uw website. 

Een leuke extra aan deze functie is dat u deelknoppen onder elk artikel van uw website kunt zetten, waardoor u of uw websitebezoeker dit artikel eenvoudig kan delen. 

ZORG ERVOOR DAT UW WEBSITE ZICH AANPAST AAN ELK TYPE APPARAAT

Eigenlijk hoeft u hier bij ons niets voor te doen, want via Heftig gebeurt dit helemaal automatisch! Zo hoeft u geen aparte website te maken voor smartphones of tablets. Doordat Heftig steeds wordt bijgewerkt, reageert de site gepast op elk type apparaat. 

image Burotec