Burotec is dé one stop shop om uw professionele omgeving te optimaliseren

Op zoek naar een printer voor uw kantoor? Een interactief scherm? Of misschien zelfs een website of een factureringsplatform? Wij maken van uw kantoor, school, bedrijf of organisatie een succes.

Contacteer ons
Burotec is dé <strong>one stop shop</strong> om uw professionele omgeving te optimaliseren

scroll

Van enkel kantoormachines naar een totaaloplossing

De switch naar totaaloplossingen

Van enkel kantoormachines naar een totaaloplossing

Uw bedrijf is ongetwijfeld enorm veranderd sinds de opkomst van digitale clouds en de digitalisering. Burotec verandert met u mee. Daarom verkopen we niet meer enkel kantoormachines, maar totaaloplossingen! 

Onze diensten

OVER BUROTEC

Burotec is een slim technologiebedrijf uit Sint-Niklaas. We helpen organisaties om hun bedrijfsprocessen en informatiebeheer anders en beter in te richten, zodat ze sneller, productiever, duurzamer en winstgevender worden. Burotec is op 1 juli 1992 opgericht. 

We zijn een technologieleverancier die niet alleen kantoormachines aanbiedt, zoals kopieerapparaten en (multifunctionele) printers, maar ook gedigitaliseerde cloudoplossingen, facturatiesystemen en andere digitale oplossingen. 

Omdat het technologielandschap het laatste decennium sterk gedigitaliseerd is, staan bedrijven voor de grote uitdaging om hun activiteiten op kantoor te transformeren. Daarom is het belangrijk dat u een gespecialiseerd bedrijf onder de arm neemt, dat samen met u bekijkt waar er nog printers of kopieerapparaten nodig zijn, en waar u de stap kunt zetten naar een volledig gedigitaliseerde werkwijze. 

 

Meer info Ontdek ons team
image Burotec

NIEUWS / VACATURES

image Burotec

Burotec is een bedrijf uit Sint-Niklaas. 

Het is begonnen met printers en fax- en kopieerapparaten en de herstelling ervan, maar dit is al lang niet meer het enige wat we doen! We kijken samen met uw bedrijf naar de toekomst, en we bieden een totaaloplossing die vooral gericht is op een gedigitaliseerde communicatie. 

Wilt u een printer kopen? We bieden nog steeds printers en kopieerapparaten aan, maar nu leveren we ook totaaloplossingen, waaronder een facturatieplatform, interactieve schermen, websites, cloudcommmunicatieplatformen en zelfs werkkledij!