Burotec uw printer partner sinds 1992.

scroll

image Burotec

Burotec, een slim technologiebedrijf uit Sint-Niklaas, is opgericht op 1 juli 1992. Voordat de zaakvoerders hun eigen bedrijf hadden opgestart, waren ze Field Engineer bij Ricoh Belgium.

Geschiedenis

In het verleden hield Burotec zich vooral bezig met het technisch aspect van alle burotica-communicatiesystemen zoals kopieerapparaten, faxtoestellen, printers en multifunctionele printers (MFP’s). Onderhoud, herstellingen en andere services waren onze dagelijkse bezigheid. Omdat het kantoorlandschap is getransformeerd naar digitale oplossingen, heeft Burotec zich aangepast aan de nieuwe markt. Nu verkoopt het bedrijf totaaloplossingen in plaats van enkel kantoorbenodigdheden. 

Het aanbod van Burotec is heel breed. We willen de klant optimaal bijstaan om een zo goed mogelijke service te leveren, en hem/haar een verscheidenheid aan producten en diensten leveren. Zo komen we tot totaaloplossingen voor ieder bedrijf en voor iedere school, organisatie of werkgroep. We bieden via partnerschappen niet alleen software aan, zoals een facturatieplatform, een websiteservice en een digitale telefooncentrale, maar ook fysieke producten die handig kunnen zijn voor uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan werkkledij, whiteboards, flip-overs en interactieve digitale schermen. 

Burotec begrijpt dat printers en multifunctionele printers (MFP’s) in sommige bedrijven nog steeds hun nut hebben. Daarom bieden we een interessant assortiment van kwaliteitsvolle professionele printers voor u aan. Als u nood heeft aan onderhoud, een herstelling of een andere service voor uw printer, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Onze missie is om onze klanten totaaloplossingen voor zowel digitale als fysieke bedrijfsprocessen en informatiebeheer te bieden, met een goede en vriendelijke service. 

Onze visie is om het potentieel van de bedrijfsprocessen en het informatiebeheer van onze klanten te optimaliseren, en om hen hier zo goed mogelijk in bij te staan. 

Geschiedenis
Geschiedenis