Service

scroll

image Burotec

Ons professionele team luistert naar uw vragen en wensen. Bij bestelling is levering en installering inbegrepen, zo weet u zeker dat uw product correct is geïnstalleerd en kunt u zich met uw bedrijfsprocessen bezighouden. Hierbij leggen u in detail uit hoe uw product/service in zijn werk gaat.

Gratis audit?

Bij Burotec komen we graag op audit in uw bedrijf. Een van onze experts staat u of uw medewerkers graag bij om uw bedrijfsprocessen te analyseren. Zo kunnen we uw paperflow bekijken, dit betekent dat onze printexperts tijdens de audit nauwkeurig gaan analyseren hoeveel papier u gebruikt, waarvoor u het gebruikt en wanneer u het gebruikt. Op deze manier geven we u printadvies over waar u nog papier nodig heeft en waar u kunt overschakelen op een digitale werkwijze.  

Sinds de bedrijfswereld sterk is gedigitaliseerd, is het noodzakelijk om uit te zoeken waar u sneller en efficiënter kunt werken. Mocht het toch nodig zijn om uw bedrijfsdocumenten te printen, dan adviseren onze experts milieuvriendelijke en kwalitatieve printers die dit proces zo gemakkelijk mogelijk maken voor u, zodat uw paperflow toch gewaarborgd blijft.

Gratis audit

Gratis audit?
Gratis audit?

DIGITALISERING

WAT IS DIGITALISERING? 

 

Vroeger verstonden we onder digitalisering het proces van fysieke gegevens omzetten in digitale gegevens. Dit betekende dus bijvoorbeeld een factuur inscannen. Naarmate de technologie steeds meer evolueerde en computers steeds krachtiger werden, begon het begrip “digitalisering” ook te veranderen. Het is niet meer enkel fysieke gegevens omzetten, maar het is meer een verzamelnaam geworden voor alle processen, documenten en andere zaken die worden omgezet naar een virtuele omgeving. 

 

De meeste bedrijven zijn zich bewust van deze transformatie, en hebben zich al volop aangepast aan het moderne leven. Dit lijkt evident te zijn, maar niet voor elk bedrijf is dit even gemakkelijk. Sommige organisaties bestaan namelijk al heel lang, en hebben de grootste moeite om de processen die ze al jarenlang op een bepaalde manier uitvoeren, volledig digitaal te doen. 

 

Daarom is een printexpert onder de arm nemen soms noodzakelijk. Deze persoon kan uw bedrijf ondersteunen en printadvies kan geven. Hij/zij analyseert uw paperflow en zoekt uit waar u eventueel uw paperflow kunt digitaliseren. Maar waarom is digitaal werken dan zo belangrijk? Hieronder geven we meer informatie. 

 

Efficiënter werken

Zonder papier werken is veel efficiënter. U hoeft geen papier of cartridges meer bij te vullen, en u hoeft ook niet meer om de haverklap op te staan om uw documenten bij de printer te gaan halen. Alles kan achter de computer. Digitaal werken is trouwens ook veel sneller, want paperflow betekent tijd. Als u een document moet ondertekenen of controleren, doet u dit gewoon via de computer en stuurt u het document in een mum van tijd via e-mail weer terug. Zo snel gaat dat! De kosten en het energieverbruik gaan trouwens ook sterk naar beneden wanneer u uw bedrijf digitaliseert. 

 

Alles op één plek

Omdat u zo veel kunt doen met een computer, heeft u alles wat u nodig heeft op één plek. Geen gedoe meer met kantoormachines of door het bedrijf zoeken naar die ene collega! Het is trouwens ook veel gemakkelijker om nieuwe klanten te zoeken als u digitaal werkt. Alles gebeurt tegenwoordig digitaal, en LinkedIn en Facebook zijn dé kanalen om nieuwe klanten, zakenpartners of werknemers te vinden! 

 

De hele wereld staat op uw computer voor u ter beschikking voor expertise en om uw boodschap de wereld in te sturen. Wat een gemak! Eigenlijk gaat digitaal werken maar om één begrip: efficiëntie. Het is dus zeker de moeite om na te denken over een digitale transformatie. Als u meer advies wilt van één van onze experts, aarzel dan niet en contacteer ons. We helpen u graag verder in uw digitaliseringsproces!