Duidelijke visuele communicatie in dit gedigitaliseerde tijdperk dankzij de Legamaster.

image Burotec

Legamaster is de visuele communicatiedivisie van edding AG, de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige markers en pennen. Al meer dan 60 jaar past Legamaster zijn assortiment actief aan de nieuwste trends en ontwikkelingen in de communicatietechnologie aan. Een ergonomisch, duurzaam, innovatief, kwalitatief en functioneel aantrekkelijk design definieert hun visie.  

Master de legamaster!

Legamaster bevindt zich in de top van de Europese marktsector. Het is een fabrikant met een lange geschiedenis en twee productiefabrieken in Europa en Zuid-Amerika, die snel en accuraat inspelen op de actuele markteisen. Legamaster beschikt over een uitgebreid dealernetwerk in bijna veertig landen. Het gezamenlijke doel van Legamaster en zijn dealers is de eindgebruiker uitsluitend professionele en goed doordachte instrumenten bieden voor het visualiseren van communicatie. 

Als u wilt vergaderen of wilt lesgeven, is het belangrijk dat u over kwalitatief materiaal beschikt. Bij Legamaster begrijpen ze dit maar al te goed. Visuele communicatie blijft in dit gedigitaliseerde tijdperk nog steeds erg belangrijk. Ideeën komen veel sneller en de workflow en creativiteit wordt verhoogd. 

Bij Burotec weten we maar al te goed hoe belangrijk het is om informatie visueel te maken. Daarom hebben we voor een mooie selectie uit het gamma van Legamaster in de aanbieding. Klik hieronder op één van de 3 Legamaster-producten. 

image Burotec

Legamaster-producten