Professionele printers van Burotec

Onze toestellen zijn van hoge kwaliteit en zijn de perfecte oplossing voor uw bedrijf. Hoewel het gebruik van professionele printers de laatste jaren sterk is afgenomen, worden er nog steeds veel documenten op papier afgedrukt. Het is voor u als bedrijf niet altijd eenvoudig om te weten te komen welke print- of kopieeroplossing voor u het beste is, en daarom staat Burotec u graag bij. Scrol gerust door ons divers aanbod van apparaten of contacteer ons.

image Burotec

PROFESSIONELE PRINTER

Waarom heb ik nog een professionele printer nodig?

In het digitale tijdperk waar we vandaag in leven, lijkt het alsof printers in bedrijven al lang verleden tijd zijn. Alles moet namelijk snel gaan. Toch horen we vaak dat bedrijven die hun kantoormachines de laan uitgestuurd hebben, hun beslissing willen herzien. Hoe komt dat? 

Belangrijke documenten 

Geef het maar toe, als een document écht belangrijk is, heeft u nog steeds graag een hard copy. Denk maar aan een notaris met zijn/haar aktes, arbeidscontracten, een school die diploma’s of examens afdrukt enzovoort. Papier geeft meer vertrouwen en kan veel overzichtelijker bewaard worden dan op een cloud met duizenden documenten. Sommige bedrijfsprocessen vereisen nu eenmaal documenten op papier. Stel u eens voor dat uw harde schijf crasht of dat u wordt gehackt. De schade kan groot zijn. Het kost u veel tijd, geld en moeite om steeds naar een drukkerij of een kopieercentrum te stappen omdat u geen printer in huis heeft. 

Klanten/leveranciers 

Heeft u nog steeds die ene klant van 20 jaar geleden? Is hij/zij nog “van de oude stempel” en houdt hij/zij nog van hard copies? Sommige klanten of leveranciers vinden meer gemoedsrust bij documenten op papier en doen er alles aan om nog zo lang mogelijk met hun vertrouwde professionele printer te blijven werken. Als u deze belangrijke partners niet wilt verliezen, kan het noodzakelijk zijn om u aan te passen aan hun gewoontes. 

Persoonlijkheid 

Kent u dat gevoel wanneer u op een handelsbeurs bent en een fysieke brochure van een potentiële zakenpartner doorbladert? Een fysieke hard copy voelt toch veel persoonlijker en vertrouwder aan dan die zoveelste digitale pdf? Het is bewezen dat flyers en brochures uw verkoop sterker stimuleren dan digitale documenten. Als u bijvoorbeeld een brief verstuurt via de post, voelt veel persoonlijker dan die zoveelste e-mail. 

Bedrijfsactiviteiten 

Misschien maakt een printer wel deel uit van uw bedrijfsactiviteiten? Misschien bent u wel een kopieercentrum en wilt u uw arsenaal printers vernieuwen of uitbreiden? Ook scholen hebben nog steeds nood aan veel papier, al is het maar voor examens af te drukken of huistaken mee te geven aan de leerlingen. Een drukkerij gebruikt soms ook normale MFP’s om haar klanten een papierproduct te leveren. Zelfs in sommige winkels en supermarkten is er nog steeds een printer beschikbaar voor klanten. Het is dus een feit dat sommige bedrijven gewoon niet zonder hun vertrouwde printer kunnen.  

image Burotec