Shop Herock werkkledij!

scroll

image Burotec

Voor alle harde werkers onder ons, heeft het Belgische Herock het perfecte assortiment van werkkledij samengesteld. De ontwerpers van het kledingmerk zijn al jaren actief in het veld en zijn constant op zoek naar verbetering. De producten worden uitvoerig getest in allerlei werksituaties, zodat ze perfect passen bij uw werkzaamheden, waar u ook mee bezig bent.  

Your hero(ck)!

Waarden 

Passie en professionaliteit zijn de belangrijkste waarden van het kledingmerk, en die waarden voelt u onmiddellijk wanneer u één van hun werkkleren aantrekt. Het merk richt zich vooral op de toekomst, en onderzoekt voortdurend nieuwe stoffen en materialen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u steeds met de beste en meest hoogwaardige kledij uw nieuwe klus trotseert! 

Slim uitgedachte kledij 

Niet alleen de opbergmogelijkheden zijn slim uitgedacht, maar ook de rest van de kledij is een slimme combinatie van hoogwaardige verstevigingen en scharnierpunten, zodat u zich steeds comfortabel en beschermd voelt. Elk artikel en accessoire is trouwens ergonomisch verantwoord ontworpen. Wist u dat Herock zijn inspiratie haalde uit de topsportwereld? Drukpunten en overbelasting worden hierdoor optimaal geëlimineerd. Niets is zo fijn dan comfortabel uw werk doen. 

Kleuren 

De collectie is opgebouwd uit de 6 basiskleuren zwart, grijs, blauw, bruin, groen en wit. Bij sommige kledingstukken hebben we enkele trendy kleuren toegevoegd, zodat u er ook op het werk stijlvol uitziet. Herock heeft dus alles wat u nodig heeft! 

Partnerschappen 

Het kledingmerk werkt samen met hoogwaardige kwaliteitslabels en merken zoals Cordura®, YKK®, Wasa®, Pro-reforce, Coolmax®, Flex 2000, Flexfit® en Meryl®. Deze merken zijn uw garantie op een lange levensduur en een comfortabele pasvorm. 

Ecologie 

Het is niet alleen belangrijk om een kwalitatief product te leveren, maar ook om de wereld en de mensen die er op wonen te beschermen. Dat heeft Herock goed begrepen. Ze hebben normen en een visie opgesteld waaraan elk Herock-product moet voldoen. Zo zijn de grondstoffen steeds ecologisch verantwoord geproduceerd, gebruiken ze enkel hoogwaardige stoffen en hebben ze een kwaliteitscontroleteam dat regelmatig alle productiefaciliteiten van de werkkledij en de accessoires inspecteert. Kinderarbeid en andere mensonwaardige omstandigheden zijn uiteraard een no-go voor Herock. U kunt dus lekker comfortabel en met een gerust hart aan de slag! 

image Burotec

Ontdek de Herock producten