Herock werkschoenen, een divers en kwalitatief assortiment!

image Burotec

Bij ons divers en kwalitatief assortiment aan werkschoenen van Herock ligt de focus op comfort, stevigheid en duurzaamheid. We hebben voor ieder wat wils, waaronder stevige hoge veiligheidsschoenen, veiligheidssneakers en andere stijlvolle werkschoenen. 

image Burotec

Niets is zo belangrijk dan investeren in een goed paar werkschoenen. U loopt er namelijk het grootste deel van de dag mee rond, dus een kwalitatief paar schoenen is dubbel en dik zijn geld waard! Bij Burotec, een technologiebedrijf uit Sint-Niklaas, hebben we een divers en kwalitatief assortiment aan werkschoenen van Herock.

Contacteer ons voor meer info

HEROCK

HELP

KEUZEHULP BIJ ONZE WERKSCHOENEN

 

De juiste werkschoen kiezen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het is belangrijk dat de schoen perfect aansluit bij uw voeten, behoeften en uw activiteiten, zodat u of uw werknemers tijdens het werken geen last krijgen. Allereerst is het belangrijk dat uw schoenen ergonomisch bij uw voeten passen. Ze moeten comfortabel aanvoelen en u moet ze (tot op zekere hoogte) aantrekkelijk vinden. Let op: schoenen moeten zich aanpassen aan hun drager, dus het kan zijn dat ze ergens nog een beetje knellen. Dit is niet heel erg, maar het mag uiteraard niet te veel zijn. Normaal gezien zou dit binnen een paar weken verdwenen moeten zijn.

 

Hoge schoen = meer steun

Het is verder belangrijk dat u uw schoen aanpast aan het werk dat u doet. Als u bijvoorbeeld veel buiten werkt, raden we aan om een hoge werkschoen aan te schaffen. Zo zijn uw voeten en enkels beter beschermd tegen weersinvloeden, en blijft u in de winter lekker warm. Een extra voordeel is dat er niet zo gemakkelijk vuil of steentjes in uw schoenen kunnen terechtkomen. Hoge werkschoenen geven trouwens veel meer steun aan uw voeten, waardoor u op lange termijn dus minder last zou moeten krijgen van uw voeten.

 

Meer dan waterbestendig

Moet u écht veel in de modder, het water of het vuil werken? Dan zijn deze laarzen uw redding! Ze zijn niet alleen helemaal van PVC, maar ze hebben ook nog eens een stalen tip, waardoor u steeds veilig kunt werken. Ze zijn bestand tegen olie, koolwaterstof en nog veel meer vervuilende stoffen. De ideale oplossing voor werkjes in de chemiesector of in de modder!

 

Werk-sneaker!

Maar waarom kan ik dan niet gewoon altijd hoge schoenen kopen? Dat is gemakkelijk en ik zit altijd stevig in mijn schoenen? Toch is het niet altijd een goed idee om voor de hoge exemplaren te kiezen. Vaak zijn ze heel zwaar en dik, waardoor u steeds het gewicht van uw schoenen moet meeslepen, en u kunt het in de zomer al eens snel te warm krijgen. Daarom bieden we bij Burotec in Sint-Niklaas ook lage werkschoenen aan. Deze zien er trouwens meer uit als normale schoenen, en Burotec heeft zelfs veiligheidssneakers. Hiermee kunt u meteen na uw werk mee in uw vrijetijdsactiviteiten duiken!

 

Qua veiligheid zijn ze exact hetzelfde als normale werkschoenen, ze bieden alleen wat minder steun. Lage werkschoenen zijn vooral een zeer goed idee wanneer u altijd binnen werkt en niet altijd aan het wandelen bent. Wanneer u toch altijd binnen werkt, worden ze niet zo snel vuil. De kans is dus veel kleiner dat vuil of vocht zich in uw schoenen kan gaan ophopen. Bovendien zijn ze lekker fris en bieden ze een pak meer bewegingsvrijheid dan hun hogere broertjes!

 

Nog even wat advies over de maat van uw schoenen. Steek uw voet in de schoen en maak de veters niet vast. Als u uw voet nu naar voren schuift, moet uw vinger net achter uw hiel passen. Als dit het geval is, heeft u de perfecte maat! Heeft u wat lastige voeten en schommelt u tussen twee maten? Dan raden we aan om de grotere maat te kiezen. Dat is altijd beter dan een kleinere maat, omdat knellingen snel tot pijn kunnen leiden.

 

Let er bovendien op dat u de juiste werksok kiest! Veel mensen besteden hier geen aandacht aan, maar dit is zeer belangrijk, omdat deze als beschermlaag fungeert tussen uw voet en schoen. Een goede werksok is slijtvast, comfortabel en vormvast. Ze geven extra steun en zorgen voor een goede afvoer van transpiratie.